A trecut ceva timp..

.. de la ultima postare :)
Din pacate, timpul pare ca se scurge mult mai repede ca inainte, si nu ne da ocazia sa realizam tot ceea ce ne dorim. Pana acum, anul 2014, a fost un an foarte incarcat (pentru mine). Acesta este motivul pentru care blog-ul a intrat intr-o perioada de hibernare :D Sper sa il pun pe picioare curand.
Pana atunci, vreau sa va impartasesc un mic articol, o colaborare.
Pupici si saptamana usoara! :* 


O afacere mica de acasa – avantaje si idei


Inceperea unei afaceri mici, care sa nu iti ocupe prea mult timp si energie, e o oportunitatea ideala de a fi independent si de a-ti pastra comoditatea de a lucra de acasa. Ca sa nu mai vorbim de profiturile considerabile ce pot surveni.

Avantaje

Indiferent daca alegeti sa va deschideti o afacere clasica sau una online, ambele va pot oferi numeroase beneficii. Primul ar fi costurile reduse, mai ales in cazul unei afaceri online, care evita cheltuielile legate de salariati, distributor sau chirie. Oricum, nu este necesar sa investiti sume enorme de bani, din moment ce va puteti selecta si o nisa specializata, in scopul unei adaptarii mai usoare la schimbarile de pe piata.

Fiindca ati fi detinatorul unei afaceri mici sau online, ati putea intretine mai bine si mai indeaproape relatiile cu clientii, bazate pe incredere.  In acest mod, acestia ar fi mai receptivi la produsele si ofertele pe care incercati sa le oferiti publicului larg. Iar in final, ar deveni consumatori fideli ai produselor tale, ceea ce reprezinta si principalul tau obiectiv: de a-ti forma o retea de clienti fideli, increzatori in ceea ce achizitioneaza de la tine.

O afacere mica v-ar putea permite sa va bucurati si de activitatile pe care le faceti cu placere, fiindca v-ar ramane timp pentru asa ceva, intrucat o afacere nu foarte dezvoltata nu solicita nici prea mult timp si nici prea multe batai de cap.

In ultimul rand, ca leader al unei mici afaceri, ati putea oferi spre vanzare produse specializate, mai diferite, cu un plus de originalitate, pentru a atrage cat mai multe persoane interesate in a cumpara. Timpul liber ramas ar putea fi folosit pentru a face cercetare in materii de alte oportunitati si posibilitati pentru dezvoltarea si imbunatatirea produselor ce mai pot aparea, in scopul unei eventuale extinderi a afacerii tale. Legat de acest subiect, am citit si pe alt site un articol despre cum sa incepi o afacere mica.

Idei

Lumanari decorative

Productia de lumanari decorative e o idee de afacere foarte profitabila. De ce nu? Poti crea chiar tu diverse modele cu diferite esente si poti ajunge chiar sa te descurci si sa te perfectionezi. Insa, da, pentru inceput ai avea  nevoie de un ajutor, dar cum tu singur vei putea sa produci produsele ce le vei pune spre vanzare, vei economisi o gramada de cheltuieli. Pune-ti creativitatea la treaba si pune aceasta idee in practica. Pentru a vinde, iti poti deschide propriul magazin sau un site online, in care sa incarci diferite modele.

Bijuterii handmade

O alta modalitate de a te distra porni a-ti lasa imaginatia sa zburde! Te poti ocupa singur de a face aceste bijuterii. Trebuie doar sa faci rost de materiale si sa iti lasi creativitatea sa lucreze, pentru a avea cat mai multe idei de modele, de combinatii de culori si asa mai departe.  La fel ca si in cazul lumanarilor decorative, e un fel de job placut, care iti permite sa ai si timp liber, sa reduci si din costuri, dar sa si beneficiezi de profituri substantiale, intrucat sunt numeroase fete ce iti doresc colectia de bijuterii imbunatatita. Comercializarea o poti face prin intermediul unui magazin online propriu, sau chiar prin deschiderea unuia clasic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu